Kies de juiste externe webinar locatie

Table of Contents

Het geven van webinars is een geschikte manier om je doelgroep te bereiken. Maar het is volkomen logisch dat je hiervoor niet de geschikte middelen hebt. Je moet beschikken over goede apparatuur voor beeld en geluid, licht en natuurlijk is een locatie ook erg belangrijk. De webinar locatie is van groot belang voor de uitstraling van je webinar, om je op weg te helpen met het kiezen van de juiste webinar locatie hebben wij van allewebinars.com een aantal locaties voor je geselecteerd.

Webinar locatie; Hart van Holland – Nijkerk

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Daarom biedt Hart van Holland in deze huidige omstandigheden de mogelijkheid aan om toch in contact te blijven met jouw klanten. Zij bieden een oplossing om snel, eenvoudig en professioneel je webinar aan te bieden vanuit de geheel gefaciliteerde studio’s.

De voordelen van de studio’s van Hart van Holland – Nijkerk

  • Keuze uit twee studio’s
  • Een vast tarief
  • Plug & Play
  • Professionele ondersteuning
  • Hightech apparatuur
  • Geschikt voor Hybride events
  • Crew catering op niveau

Wil je jouw webinar organiseren bij Hart van Holland – Nijkerk? Via onderstaande gegevens kom je in contact:

Hart van Holland – Nijkerk
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk
www.hartvanholland.nl/studio-nijkerk/

Webinar locatie; Fokker terminal – Den Haag

De Fokker Terminal in Den Haag is een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw en is omgebouwd tot evenementenlocatie voor de zakelijke markt.

De Fokker Termial is uiterst geschikt voor het geven van webinars omdat ze drie verschillende studio’s aanbieden die verschillend zijn qua uitstraling, mogelijkheden en budget. Naast alleen de locatie kunnen ze je ook ondersteunen met technische voorzieningen.

Wil je jouw webinar organiseren bij Fokker Terminal? Via onderstaande gegevens kom je in contact:

Fokker Terminal

Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag
www.fokkerterminal.nl/inspiratiealbum/webcaststudios-fokker-terminal-2/?ref=home

Webinar locatie; Gooiland – Hilversum

Je webinar organiseren op een unieke locatie in Hilversum? Dan ben je bij Gooiland aan het juiste adres. Gooiland heeft namelijk professionele, eventueel extra grote opnamestudio’s. Jij hoeft je alleen bezig te houden met de inhoud van de webinar, de mensen bij Gooiland nemen de rest uit handen. Zij zorgen er namelijk voor, doormiddel van een audiovisueel partner, dat alle techniek perfect werkt. Bovendien is het mogelijk om je doelgroep later nogmaals te bereiken doordat er van de webinar professionele opnames gemaakt worden.

In deze tijden wordt er bij Gooiland ook zeker rekening gehouden met de maatregelen rondom corona, waar de studio’s op zijn ingericht

Wil je jouw webinar organiseren bij Gooiland?  Via onderstaande gegevens kom je in contact:

Gooiland
Emmastraat 2
1211 NG Hilversum
www.gooilandevents.nl/livestreaming-en-webinars