Aankomende webinars februari 2021

Elke maand wordt er door onze redactie een samenstelling gemaakt vanuit onze webinar agenda. Hieronder de aankomende webinars februari 2021.

Nationale dag van de CV
3 februari, Sollicitatiedokter

Het blijkt uit zo’n beetje ieder onderzoek naar de arbeidsmarkt: tijdens je sollicitatie is je cv het belangrijkste document. Recruiters beslissen op basis van je curriculum of jij een geschikte kandidaat bent voor hun vacature, pas daarna kijken ze naar je sollicitatiebrief. Wil jij jouw kansen op een nieuwe baan zo groot mogelijk maken? Dan moet je er simpelweg voor zorgen dat je cv in orde is. Lees meer>

AVG-wetgeving binnen de eenmanszaak
8 februari, Ondernemerscollectief

In dit webinar bespreken Jeannot en Bas niet alleen het belang van de AVG, wat het allemaal inhoudt, waar je op moet letten en met welke contracten je concreet aan de slag kan, maar is er ook ruim de tijd om je vragen te stellen met de uitdagingen die jij als ondernemer in je dagelijkse bezigheden tegenkomt op het gebied van de verwerking van persoonsgegevens (waar je ook al mee te maken hebt bij een contactformulier op je website).
Lees meer>

GRATIS Social Media update
9 februari, MijnMarketing

webinar Gratis social media update

Een gratis Social update voor iedereen die de nieuwste mogelijkheden wil leren kennen. In minder dan één uur up-to-date over social media.

Social media-algoritmes zijn continu in beweging. De ene keer werkt het liken van berichten om meer bereik te genereren en een week later kan het zomaar zijn dat juist het taggen van personen zorgt voor een hoger bereik. De ontwikkelingen van social media veranderen sneller dan je denkt en dat is waarom wij de gratis Social update in het leven hebben geroepen. Tijdens deze webinar vertellen wij je alles over de meest recente updates en helpen wij je social media optimaal te benutten.
Lees meer>

Succesvol starten als ZZP’er
15 februari, Ondernemerscollectief

Op maandag 15 februari vindt het webinar ‘Succesvol starten als zzp’er’ plaats. In dit webinar komen de basiselementen van het succesvol starten van een onderneming aan bod.
Lees meer>

Online Masterclass Instagramboosters
25 februari, Opmerkelijk

online masterclass instagram

In deze online masterclass leer je Instagram professioneel inzetten om zo meer (betrokken) volgers te creëren en de aandacht te trekken van klanten. Ook ontdek je hoe je je visuele branding in je communicatie kan integreren, krijg je concrete tips over het maken én bewerken van zowel visuals als video’s en maak je kennis met enkele handige tools en apps.
Lees meer>

Leave a reply