Meest gestelde vragen

Het plaatsen van een webinar kan binnen een paar uur geregeld zijn. Op onze pagina pakketten kan je een keuze maken hoe je de webinar wil plaatsen.

Mocht je verder vragen hebben over het plaatsen van een webinar kan je contact opnemen met Neal Koedijk via n.koedijk@allewebinars.com 

De naam allewebinars.com geeft eigenlijk al aan dat wij zoveel mogelijk diversiteit willen in het plaatsen van webinars. We proberen voor iedereen een geschikte webinar te plaatsen. Onderaan deze pagina kun je de verschillende vakgebieden terug vinden.

Een webinar is een interactieve live-uitzending. Het is de online versie van een seminar. Een webinar heeft verschillende soorten bijvoorbeeld een lezing, workshop, college of soortgelijke presentatie. Het voordeel van een webinar is dat er meestal veel meer mensen kunnen deelnemen.

De redactie van allewebinars.com is dagelijks bezig met het vinden en plaastsen van interessante webinars. Heb je ook een webinar die je graat op de agenda ziet staan neem dan contact met ons op via: info@allewebinars.com

Via de agenda zie je een overzicht van het aanbod webinars. Vervolgens kun je via ‘meld je aan’ je inschrijven bij onze organisatoren.

De kosten van het plaatsen van een webinar zijn afhankelijk van de wensen. Bij een keuze standaard plaatsing betaal je eenmalig een klein bedrag van €50 ,-. Meer informatie over de verschillende pakketten is te vinden op deze pagina.

Welke informatie je moet aanleveren voor een event hangt af van de keuze van het pakket. Standaard hebben wij nodig; URL (event/aanmelden), datum, titel, korte omschrijving, bedrijfsgegevens.

Wij nemen contact op per mail voor het aanleveren van de juiste informatie.

Contact

Antwoord niet kunnen vinden in onze FAQ? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Bedrijfsgegevens

Allewebinars.com (initiatief van DNU BV / ictmagazine.nl)
Teugseweg 21
7418 AM, Deventer
Nederland