Omschrijving

Zero Click, we zien het nu al een tijdje aankomen. In maart dit jaar presenteerde SEO guru, Rand Fishkin met SparkToro en Similarweb nieuwe inzichten rondom Google’s Zero Click wereldwijd. 66% van alle zoekopdrachten in Google leiden al tot geen klik naar een ander domein. Met de stijging van Zero Click wereldwijd staat een nieuwe SEO-strategie voor de deur. Maar hoe zit het eigenlijk met de CTR-ontwikkelingen in Nederland? Hoe is de CTR in de loop van de tijd veranderd in Nederland en hoe zorg je ervoor dat je organische verkeer niet verdwijnt? In de webinar Zero Click en de impact op je CTR krijg je antwoord op deze vragen.

SEO WEBINAR

SEO – specialist Kevin Verleg geeft je antwoord op de vragen tijdens de Webinar. Samen met SEO-analyst, Tom Spierings heeft hij onderzocht wat de ontwikkelingen binnen de Click Through Rate in Nederland zijn. Ze hebben gekeken naar de verschillende intenties & markten, aan de hand van data van verschillende grote domeinen. In de Webinar presenteert Kevin de inzichten en legt hij je uit hoe je zero click omzet in kansen. Daarnaast staan we natuurlijk stil bij de verschillen in commerciële en informatieve content en kijken we naar de verschillen in non-branded en semi-branded zoektermen.

Naast de data en kansen, komt in de webinar ook aan bod hoe je de uitdagingen en kansen het beste bespreekt met je/de Marketing of E-commerce manager.

Jouw Resultaat

  • De CTR-ontwikkelingen in Nederland door middel van data uit de Nederlandse markt
  • Wat het verschil in CTR-ontwikkelingen binnen informatieve en commerciële content is.
  • Wat het verschil in CTR-ontwikkelingen binnen non-branded & semi-branded zoektermen is.
  • Hoe je zero click in je voordeel gebruikt.
  • En hoe je de inzichten met je/de marketing manager bespreekt om in de toekomst resultaat te behalen.

Voor Wie?

IS DEZE WEBINAR IETS VOOR JOU?

Deze webinar is bedoeld voor ervaren organische marketeers, maar wat betekent dat? Deze webinar is iets voor jou als:

  • Je bekend bent met de termen, CTR, Zero Click,
  • Je weet dat Google het liefst de gebruiker  in haar eigen ecosysteem houdt.
  • Je hebt al een langere tijd ervaring met SEO.

Met andere woorden: je begrijpt de theorie achter zero click, maar je mist de handvatten om dit in de praktijk toe te passen voor Nederlandse domeinen.

Sprekers

Kevin Verleg – Freelance SEO Consultant

Add A Review

Allewebinars.com
Allewebinars.com
Contact met organisator

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field