november
17 dinsdag

Webinar ‘OpmerKelijke content voor sociale media’

di, november 17, 2020 (09:00 - 12:30) 
Online

Omschrijving

‘OpmerKelijke content voor sociale media’

Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus zal deze opleiding online plaatsvinden in de vorm van een webinar. Meer informatie hierover kan je terugvinden onder het topic ‘Waar en wanneer?’. 

Voor wie?

Voor groeiende ondernemers die zichzelf en hun merk OpmerKelijk willen profileren op sociale media met boeiende content die leidt tot meer reacties en conversies.

Wat?

Over je merk communiceren in deze tijden is niet evident, of toch? Ook in tijden van crisis blijven een OpmerKelijke profilering en duidelijke content heel belangrijk. Waarover schrijf je deze dagen op sociale media en waar hou je best rekening mee? In deze opleiding gaat Sofie dieper in op vijf essentiële vragen voor OpmerKelijke content op sociale media (de technische elementen van sociale media komen tijdens deze opleiding niet aan bod).

Wie – Wie is jouw doelgroep op sociale media en welke berichten werken voor jouw volgers en welke niet?

Wat – Wat ga je vertellen op sociale media over jouw merk en vakgebied en hoe ontdek je wat werkt en wat niet?

Waar – Waar vind je inspiratie voor OpmerKelijke berichten?

Hoe – Hoe formuleer je teksten die reacties uitlokken en je doelgroep aan het praten krijgen? En welke tools zijn er om leuke afbeeldingen te creëren die je content extra doen opvallen?

Wanneer – Wanneer is jouw doelgroep actief op sociale media en met welke piekmomenten in een dag, week, maand of jaar houd je het best rekening?

Waarom deze opleiding volgen?

Omdat je leert:

  • hoe je jouw specifieke doelgroep boeit en blijft boeien op sociale media (zonder dat je jezelf begint te vervelen);
  • waar je inspiratie vindt voor je berichten (zonder telkens te moeten wachten op een aha-moment onder de douche);
  • hoe je ontdekt wat werkt en niet werkt op jouw sociale media (zonder dat je het gevoel krijgt dat je aan het roepen bent in de woestijn);
  • op welke manier je meer reacties krijgt én rendement haalt uit je inspanningen (zonder dat je jezelf blauw betaalt aan advertenties);
  • hoe je teksten en beelden creëert die goed scoren (zonder dat je voor elke post een uur van je kostbare werktijd kwijt bent).

Social Media Trainer Sofie Kenens geeft jou tal van praktische tips en tricks waarmee je je aanwezigheid op sociale media meteen kan versterken.

Waar en wanneer?

  • Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus vindt deze opleiding online plaats in de vorm van een webinar.
  • Het webinar kan je live volgen op dinsdag 17 november 2020 van 9 tot 12.30 uur. Maar blijft daarna via een replay nog gedurende 30 dagen beschikbaar zodat je het ook na 17 november nog kan bekijken op een zelfgekozen moment.
  • Deze opleiding is erkend voor de kmo-portefeuille (erkenningsnummer OpmerKelijk voor de pijler opleiding: DV.O215787) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag van de opleiding kan krijgen van de Vlaamse overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen). Meer info over de tussenkomst en werking van de kmo-portefeuille vind je via deze link.
  • Deelname aan het webinar kost 155 euro (excl. btw). De factuur en het infodocument omtrent de kmo-portefeuille zal je, na het invullen van onderstaand formulier, binnen de vijf werkdagen van OpmerKelijk ontvangen via e-mail.

Bekijk de website>

Beschikbare datums

dinsdag, november 17, 2020

09:00 - 12:30  
Gesloten