Omschrijving

Wij nodigen u uit voor ons webinar ‘Ondernemersjournaal’ waarbij wij u in maximaal 45 minuten meenemen in een aantal interessante onderwerpen.

De onderwerpen die tijdens dit webinar aan bod komen:
– de HR-Organisatiescan, welke inzicht geeft waar de kansen en risico’s liggen binnen uw bedrijf. De wet- en regelgeving, sociale gebeurtenissen en omstandigheden op de arbeidsmarkt veranderen continu. Deze scan geeft u inzicht en helpt bij het bepalen van de te varen koers. Een van de voordelen waar u aan kunt denken is het behouden van uw belangrijkste arbeidskapitaal, de factor mens;

– de Drijfverentest, welke zowel de factoren die motiverend werken als de factoren die dit juist niet doen analyseert. Zoals de verbondenheid, autonomie, status en eerlijkheid van het individu, maar ook het team. Wanneer u de beste omstandigheden creëert om de motivatie bij hen te laten groeien, zal dit zich uiten in vitalere en energiekere medewerkers én vinden ze het nog prettiger om bij u te werken;

– en tot slot Employee Self Service, met ESS kan een medewerker zelf administratieve zaken afhandelen, zoals een adreswijziging of aanpassing van het bankrekeningnummer. Maar denk hierbij ook aan het aanvragen van verlof, indienen van declaraties etc.. Met ESS vermindert de administratieve last voor HR. Door deze digitalisering van HR kan een organisatie geld, tijd, personeel en papier besparen.

Aan het einde van het Webinar geven wij antwoord op vragen over bovenstaande en overige zaken die tijdens dit live-event voorbij komen.

Lees meer>

Beschikbare datums

donderdag, april 1, 2021

19:00 - 20:00  
Gesloten
Redactie
Koenen en Co
Contact met organisator

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field