The smart assembly process – from parts to product

do, oktober 28, 2021 (11:00 - 12:00) 

oktober
28 donderdag

The smart assembly process – from parts to product

do, oktober 28, 2021 (11:00 - 12:00) 
Online

Omschrijving

Een webinar die focust op antwoorden voor de uitdagingen in de assemblage industrie.
Resultaat; De assemblage van meerdere onderdelen tot één groter onderdeel is een gangbaar proces in de productie. Het is ook het meest uitdagende proces voor de bevoorradingslogistiek. Als er maar één onderdeel is dat wordt gefreesd, geboord, gecoat, gevormd of op een andere manier wordt bewerkt, is de logistiek veel eenvoudiger. Maar als er tientallen of honderden onderdelen zijn die in verschillende varianten samen moeten komen, wordt het al veel moeilijker. Dit is slechts één van de vele uitdagingen waarmee de assemblage industrie te maken krijgt. Ook sneller produceren, kosten besparen, het comfortabel houden voor de operator,… worden alsmaar belangrijker.Webinar: The smart assembly process - from parts to product

Jouw Resultaat

In deze webinar leert onze expert u om deze uitdagingen om te zetten in kansen. Objective helpt klanten in het slimmer maken van het assemblageproces, waarbij de best practices gewaarbogd en verbeterd worden in een systeem dat operatoren graag gebruiken. Wij proberen om een perfecte flow te creëren waarin uw logistiek naadloos samenwerkt met de uw productie.

Hoe registreert en volgt u de onderdelen doorheen het assemblageproces? Hoe worden fouten sneller vastgesteld en daardoor kosten vermeden? Heeft u al gehoord van automatische allocatie van uw voorraden? Dit zijn allemaal vragen waarop u antwoord krijgt tijdens onze webinar.
De webinar wordt afgesloten met een concreet project van een van onze klanten: ScioTeq, internationale marktleider in visualisatieoplossingen voor de luchtverkeersleiding, luchtvaart- en defensiemarkten. Zij implementeerden dit jaar ons MES systeem in de fabriek en haalden er tal van voordelen uit. Welke voordelen precies, ontdekt u tijdens de webinar.

 

Voor Wie?

Mensen die werkzaam zijn binnen de assemblage industrie.

Sprekers

Christophe Laprudence, Lead Business Consultant

Programma

– De meest voorkomende uitdagingen in de assemblage industrie
– De voordelen van serienummerbeheer en productpaspoorten (+ live demo)
– Instructies en inspecties (+ live demo)
– Production Logistics Engine
– Klantverhaal Scioteq

Beschikbare datums

donderdag, oktober 28, 2021

11:00 - 12:00  
Gesloten
Allewebinars.com
Objective International
Contact met organisator

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field