Planning & Control: draagvlak creëren in de lijn

do, november 18, 2021 (09:00 - 10:00) 

november
18 donderdag

Planning & Control: draagvlak creëren in de lijn

do, november 18, 2021 (09:00 - 10:00) 
Online

Omschrijving

In het eerste webinar stonden we stil bij het doel van Planning & Control. En hoe het ook anders kan. De meest gestelde vraag was “hoe creëer je draagvlak en eigenaarschap zodat het niet alleen het feestje van financiën is? ” In deze webinar gaan we het gesprek aan met experts uit de praktijk om te achterhalen hoe je planning & control in de lijn beter op de agenda krijgt.

Jouw Resultaat

Het doel van Planning en Control is weergeven in hoeverre de gemeente haar doelen bereikt en welke financiële middelen hiervoor nodig zijn. Om dit inzicht te kunnen geven is medewerking nodig van de lijn en het bestuur. Je bent hier dus afhankelijk van het draagvlak bij de andere betrokkenen. Hoe krijg je prioriteit van P&C in de lijn en welke rol speelt cultuur en gedrag daarbij? Met welk gedrag kun jij zelf participatie aansporen? Of andersom, door welk gedrag zorg jij er zelf voor dat men jouw team van specialisten gaat betrekken? Hoe zorg je voor eigenaarschap en gedeelde verantwoordelijkheid?

Voor Wie?

Deze webinar is voor iedereen betrokken in Planning & Control bij lokale overheden.

Sprekers

In het webinar gaan we opnieuw het gesprek aan met Hilko de Boer, trainer innovatie in P&C , interim-veranderadviseur en auteur van het boek “JA zeggen JA doen – organisatieverandering van binnenuit”. Hij zal onder gespreksleiding van Frans Koemans, verandermanager binnen EIFFEL, het gesprek voeren met een aantal ervaren financials van gemeenten.

Beschikbare datums

donderdag, november 18, 2021

09:00 - 10:00  
Gesloten
Contact met organisator

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field