Impact maken met mobiele journeys in de culturele sector

do, december 9, 2021 (16:00 - 17:00) 

december
09 donderdag

Impact maken met mobiele journeys in de culturele sector

do, december 9, 2021 (16:00 - 17:00) 
Online

Omschrijving

Meld je aan voor dit 1 uur durende webinar en hoor uit eerste hand hoe je een bezoek aan een museum of wandeling langs cultureel erfgoed tot een ware beleving maakt, educatieve programma’s verrijkt, bezoekersaantallen verhoogt en herhaalbezoek stimuleert

Veel culturele organisaties hebben geïnvesteerd in digitalisering. Via online kanalen is cultuur voor een groter publiek toegankelijk gemaakt. Maar hoe stimuleer je de onlinebezoeker tot fysiek bezoek? En hoe maak je het bezoek tot een belevenis waar men (extra) voor wil betalen?

Jouw Resultaat

In dit webinar worden cases van diverse culturele organisaties gepresenteerd die met mobiele journeys een optimale bezoekersbeleving geven en daar positieve resultaten mee boeken.

Dit webinar geeft ook antwoord op vragen hoe aankopen in de museumshop en traffic naar jouw museumrestaurant met mobiele journeys worden verhoogd.

Sprekers

Lalita de Goederen, projectbegeleider en communicatie- en PR adviseur voor Stichting Stem in de Stad vertelt hoe de verhalen en herinneringen van kwetsbare Haarlemmers met een mobiele journey tot leven worden gebracht tijdens een bijzondere audiotour door Haarlem.

Beschikbare datums

donderdag, december 9, 2021

16:00 - 17:00  
Gesloten
Contact met organisator

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field