Hét Online Virtueel Professionals Event

, juni 1, 2023 - vr, november 13, 2020 (19:26 - 00:00) 
Online

Omschrijving

Ga gedurende 2 weken online aan de slag met de ontwikkeling van jouw bedrijf!
Bepaal welke (nieuwe) expertise en aanbod jij in de markt gaat zetten, zodat je jezelf kunt onderscheiden en met vertrouwen jouw diensten kunt leveren.

Opzet van Hét Online Virtueel Professionals Event

Het event bestaat uit 2 weken live online trainingen van 30 oktober t/m 13 november 2020.

Op vrijdag 30 oktober van 9.30 tot 12.30 uur starten we met een plenaire training. Tijdens deze training bepaal je eerst jouw stappenplan voor volgend jaar, zodat je gericht kunt kiezen welke online workshops je wilt volgen in de daarop volgende 2 weken. Iedere workshop duurt 2 uur (in de ochtend of middag gegeven) en wordt live gegeven, waardoor we uitgebreid op de onderwerpen kunnen ingaan en jij je vragen aan de trainers kunt stellen.

Doordat we het online faciliteren kun je net zoveel workshops volgen als je zelf wilt. Tevens kun je de opname van een workshop of de plenaire training terugkijken, mocht je op dat tijdstip niet kunnen aanhaken.

Belangrijk om te weten: dit zijn écht inhoudelijke workshops waarin je nieuwe kennis verkrijgt. Iedere workshop biedt inhoudelijke kennis uit een van de vele opleidingen die de Academie biedt.

De workshops zijn onderverdeeld in 3 hoofdthema’s. De onderwerpen en inhoud van zowel de plenaire training als de diverse workshops vind je op deze websitepagina. Tevens kun je vast kennismaken met alle trainers van de Academie voor Virtueel Professionals die de workshops verzorgen.

Beschikbare datums

vrijdag, oktober 30, 2020 - vrijdag, november 13, 2020

00:00 - 00:00  
Gesloten
Allewebinars.com
Allewebinars.com
Contact met organisator

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field