‘Het managen van de lastigste persoon op aarde:...

do, november 4, 2021 (16:00 - 17:00) 

november
04 donderdag

‘Het managen van de lastigste persoon op aarde: jezelf’

do, november 4, 2021 (16:00 - 17:00) 
Online

Omschrijving

Thuiswerken, op locatie bij de klant, hybride, work-from-anywhere… Hoe je ook werkt, essentieel is het vermogen om leiding te geven aan jezelf.

Hoe zorg je dat je werkdagen plezierig, goed en zinvol zijn? Wat is er nodig om lichamelijk en geestelijk lekker fit te blijven? En – de allerbelangrijkste vraag – hoe zorg je dat het niet alleen blijft bij mooie ideeën, maar dat je ook echt iets doet met je goede voornemens?

Jouw Resultaat

Ben Tiggelaar gaat in op deze en andere vragen tijdens een sessie van anderhalf uur speciaal voor interne- en externe medewerkers en klanten van Experis iSense. Interactief, persoonlijk, evidence based én superpraktisch.

Sprekers

Ben Tiggelaar is een Nederlandse managementgoeroe en is een expert op het gebied van leiderschap, gedrag en verandering. Hij studeert al ruim 30 jaar in deze vakgebieden. Mogelijk ken je hem van zijn podcast en radioshow ‘over persoonlijk en professionele groei’ op BNR, één van zijn boeken (‘Dromen Durven Doen’ en ‘De Ladder’) of zijn columns (elk weekend in de NRC).

Beschikbare datums

donderdag, november 4, 2021

16:00 - 17:00  
Gesloten
Allewebinars.com
iSense
Contact met organisator

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field