Omschrijving

Cyber Security wordt met de dag belangrijker. Helaas krijgen steeds meer organisaties te maken met cyber security incidenten. Daarom organiseren De Crisisexperts en OrcaGroup samen het webinar: Eerste hulp bij een hack!

Een goede response bij een crisis, valt of staat met goede communicatie. Bij een cyber security incident zijn er veel talloze betrokkenen: management, medewerkers en klanten in de eerste plaats. Maar ook leveranciers, overheidsinstanties en media. En wat te denken van communicatie via de socials.

Jouw Resultaat

Waar gaan we het over hebben?

  • Praktische do’s en don’ts tijdens een cyber security incident
  • Invloed van socials tijdens een hack
  • Interne en externe communicatie
  • Ervaring ransomware hack OrcaGroup

Voor Wie?

Dit webinar is onmisbaar voor crisis managers, CISO, informatie managers, CIO, CTO, CEO, communicatiemanagers, IT managers, Privacy Officers. Heb je een andere relevante rol in relatie tot Cyber Security dan is dit webinar zeker waardevol voor je om nieuwe inzichten op te doen

Sprekers

Lars Walder zal De Crisisexperts vertegenwoordigen tijdens dit webinar. Lars heeft meer dan 25 jaar ervaring als strategisch adviseur en trainer van bedrijven en organisaties in vrijwel alle sectoren. Hij was betrokken bij vele tientallen crises – waaronder cyber security issues – bij bedrijven, landelijke en lokale overheden en zorginstellingen.

Tijdens het webinar wordt directeur Huib Korsten geïnterviewd over een ransomware aanval bij OrcaGroup en aanpak daarvan door de organisatie.

Beschikbare datums

dinsdag, november 23, 2021

15:00 - 15:45  
Gesloten
Contact met organisator

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field