Duurzaamheid en e-commerce: inspirerende voorbeelden om...

di, december 14, 2021 (14:15 - 15:00) 

december
14 dinsdag

Duurzaamheid en e-commerce: inspirerende voorbeelden om zelf impact te maken.

di, december 14, 2021 (14:15 - 15:00) 
Online

Omschrijving

Hoe duurzaam is de e-commerce business?

Je wordt als ondernemer voortdurend aangespoord om duurzamer te handelen. Daar sta je voor open, maar je wilt ook weten wat het jou op korte- en lange termijn daadwerkelijk gaat opleveren. Wat zijn voorbeelden uit de markt? Welke bijbehorende uitdagingen komen erbij kijken? En waar moet je beginnen?

Waar gaat de webinar over?

Duurzaamheid wordt genoemd als een van de belangrijkste trends op het gebied van e-commerce. Consumenten zijn zich steeds bewuster van hun impact op de planeet en dit verandert het consumentengedrag, ook in online shopping. Daarbij verwachten consumenten steeds vaker dat bedrijven duurzaamheid belangrijk vinden en meenemen in hun bedrijfsvoering.

ISM’er Leila legt je uit hoe je duurzaamheid onderdeel kan maken van jouw bedrijfsvoering. Ze gaat dieper in op de uitdagingen van verduurzamen en ze geeft je concrete actiepunten voor korte- en lange termijn.

Jouw Resultaat

Met verschillende inspirerende praktijkvoorbeelden legt ISM’er Leila je aan de hand van de customer journey haarfijn uit waarom jij beter vandaag dan morgen kan beginnen met het verduurzamen van jouw e-commerce. Hierbij bespreekt ze wat de uitdagingen kunnen zijn en geeft ze je concrete actiepunten voor de korte- en lange termijn. Ook laat ze je zien hoe je draagvlak hiervoor creëert binnen jouw organisatie.

Voor Wie?

Management van B2C en B2B webshops

Sprekers

LEILA GOVERS — SALES CONSULTANT, ISM ECOMPANY
Leila is Sales Consultant bij ISM eCompany. Ze is de schakel tussen de verschillende disciplines om grote organisaties te helpen met hun online succes. Daarnaast heeft ze een passie voor duurzaamheid en duurzaam ondernemen. Met een Master gefocust op Corporate Social Responsibility en ervaring op het gebied van online marketing is ze in staat om dit veelbesproken onderwerp via verschillende inspirerende en praktische voorbeelden te belichten.

Beschikbare datums

dinsdag, december 14, 2021

14:15 - 15:00  
Gesloten
Allewebinars.com
ISM ecompany
Contact met organisator

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field