Omschrijving

Backlog, Sprint, Review, Retrospective, repeat… Scrum is hét framework om de effectiviteit van je team te verhogen en inzicht te creëren in de voortgang van je project. Maar wat maakt Scrum toch zo populair en nog belangrijker; hoe werkt het precies?

Het is al bijna dertig jaar geleden dat Scrum officieel werd geïntroduceerd. Daarna heeft even geduurd voordat Scrum bekend werd bij het grote publiek, maar met het uitbrengen van het Agile Manifest in 2001 en de gratis (!) Scrumgids in 2010 is de adoptie van het framework enorm gegroeid. Sterker nog, de Agile way-of-working vindt meer en meer zijn weg binnen allerlei verschillende sectoren, waarin Scrum nog steeds de meest gebruikte aanpak is. Gehele organisaties gaan steeds vaker over op deze werkwijze, het geldt allang niet meer voor alleen de IT-afdeling.

In 2010 werd het eerste Nederlandstalige boek over Scrum uitgebracht; “De Kracht van Scrum”, geschreven door Rini van Solingen en Eelco Rustenburg. In de vorm van een business roman wordt Scrum spelenderwijs en laagdrempelig uitgelegd en biedt handvaten voor het beginnen met ‘scrummen’.

Jouw Resultaat

Op donderdag 20 januari 2022 om 16:00 uur zal Rini van Solingen voor Experis iSense een webinar verzorgen over Scrum. Hij zal daarin de kern van het framework presenteren, maar vooral ook ingaan op de relevantie van Scrum met zicht op de toekomst. De webinar is geschikt voor zowel geïnteresseerden in de werkwijze als doorgewinterde Scrum-experts. Tijdens dit interactieve webinar zullen ook al jouw vragen beantwoord worden.

Sprekers

Rini van Solingen (prof.dr.ir.) is deeltijdhoogleraar aan de TU-Delft en CTO bij Prowareness. Rini is auteur van onder meer de boeken “AGILE”, “De Bijenherder”, “De Kracht van Scrum”, “Formule X”, “Agile in 60 minuten”, “Scrum voor Managers” en is tevens een veelgevraagd spreker op (online) seminars, conferenties en bedrijfsevents.

Beschikbare datums

donderdag, januari 20, 2022

16:00 - 17:00  
Gesloten
Allewebinars.com
iSense ICT Professionals
Contact met organisator

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetuers adipiscing eli sed diam nonum nibhie…

Instagram

No photo

© 2019 ovatheme. All Rights Reserved.