Dé 11 nieuwste kooptips en beleggingstrends voor beleggers...

do, februari 11, 2021 (20:00 - 21:00) 

februari
11 donderdag

Dé 11 nieuwste kooptips en beleggingstrends voor beleggers in 2021

do, februari 11, 2021 (20:00 - 21:00) 
Online

Omschrijving

Inberg en Jellema zijn uw ogen en oren op de beurs en geven hun ideale opstelling om dit jaar een perfect rendement te maken.

Na als een speer uit de startblokken te zijn geschoten valt de beurs nu wat terug. De AEX staat op een plus van ruim 2% dit jaar.

Onderliggend is er een hoop actie bij veel geshorte aandelen die meer dan verdubbelen door een short squeeze. Aan de andere kant zijn er veel aandelen die helemaal uit de gratie raken na een fantastische run in 2020.

Er valt dus weer genoeg te beleven op de beurs! Met de start van de vaccinaties, de lockdowns in veel landen, Brexit dat achter ons ligt en een pro-Europese president in het Witte Huis heeft een belegger genoeg om zich het hoofd over te breken in 2021.

Maar waar moet u nu in beleggen? Het is belangrijker dan ooit te beleggen in de juiste aandelen en trends! Zo daalde publiekslieveling Adyen met -9% in 2021, Heineken met -6% en Pharming met -8%. Aan de andere van de medaille staan ASML +13%, ASMI +19% en PostNL  +22%.

In dit webinar bespreken Nico Inberg van DeAandeelHouder.nl en Albert Jellema van ProBeleggen.nl 6 nieuwe aandelen kooptips en vijf trends met ETFs voor 2021.

Welke aandelen en trends bieden nu het meeste perspectief op een fantastisch rendement? Daarnaast staan Nico en Albert stil bij het enige online Beursmagazine van Nederland “De AandeelHouder op Zaterdag”. Perfect voor de gevorderde en beginnende belegger. Het magazine biedt u houvast en begeleiding op de beurs!

Na afloop heeft u elf concrete beleggingstips op zak en weet u welke aandelen en trends volgens Nico en Albert gaan renderen in 2021.

Klik hier > voor meer informatie over ProBeleggen

Klik hier >voor meer informatie over DeAandeelHouder

Beschikbare datums

donderdag, februari 11, 2021

20:00 - 21:00  
Gesloten
Contact met organisator

Send mail success

Send mail failed

Please enter input field